Exilis Huid verstrakking

Ontdek de Ultieme Huidverstrakking en Lichaamscontouring met Exilis™!

Wil je een strakkere huid en beter gedefinieerde contouren? Exilis™ is dé oplossing voor jou, of je nu te maken hebt met huidveroudering of overtollig vet en zelfs al bij preventie van huidveroudering is deze methode uitermate geschikt. Deze geavanceerde behandeling zorgt voor zichtbare resultaten die je niet wilt missen.

Onder andere Isa Hoes, Tanja Jes, Patty Zomer, Bridget Maasland en vele andere BN'ers en Hollywoodsterren gingen jou al voor, Zij zweren bij deze Fantastische huidverstrakkingsbehandeling.

Wat is Exilis™?

Exilis™ is de ultieme machine voor huidverjonging en lichaamscontouring. Door middel van gecontroleerde warmte en Radiofrequentie verstoort het oude bindweefsel, beschadigt het vetcellen en stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles gebeurt diep in de huid, waardoor je een verjongde uitstraling van binnenuit krijgt. Het is geschikt voor vrijwel elk deel van je lichaam, van top tot teen. Bovendien voelt de behandeling als een ontspannende hotstone-massage, comfortabel en warm. Exilis™ heeft meerdere uitgebreide klinische studies doorstaan en is zowel CE- als FDA-gecertificeerd, uitgevoerd door getrainde specialisten. Grijp nu de kans om je mooiste zelf te worden.

Exilis_Ultra_360_PIC_Body-parts-body_EN100

Toepassingen

 • Gezicht
 • Onderkin en hals
 • Armen en handen
 • Dijen
 • Knieën
 • Buik
 • Billen

Resultaten

Na 4 behandelingen

Na 4 behandelingen

Na 4 behandelingen

Na 4 behandelingen

Ontdek de Kracht van Huid verstrakking met Exilis™!

Je droom van een jongere huid en gladde contouren kan nu werkelijkheid worden. Na je twintigste vermindert de collageenproductie, en na je 25e levensjaar stopt de aanmaak van collageen zelfs helemaal wat resulteert in een vermindering in elasticiteit van 1% per jaar dat leidt tot het verschijnen van rimpels en verlies van stevigheid. Maar maak je geen zorgen, met Exilis™ is effectieve huidverstrakking nu moeiteloos en comfortabel binnen handbereik. Onze korte behandelingen stellen je in staat om direct weer door te gaan met je dagelijkse leven.

De Magie van Exilis™ Onthuld

Exilis™ is jouw geheime wapen voor het herstellen van je jeugdige uitstraling. Onze geavanceerde behandeling omvat verschillende behandelkoppen, elk ontworpen voor een specifiek deel van je lichaam, zodat elke zone veilig en effectief kan worden aangepakt. Met gecontroleerde verwarming, radiofrequentie en verkoeling per behandelkop, garanderen wij een veilige en comfortabele ervaring. De behandelkoppen bereiken een gemiddelde temperatuur van 40°C tot 42°C en worden in zachte draaibewegingen over je huid bewogen. Dit resulteert in een 360° volumetrische verwarming die oud bindweefsel verstoort en de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. Het effect dringt diep door in je huid, waardoor verjonging van binnenuit plaatsvindt. Zeg vaarwel tegen rimpels en omarm een stralende, stevigere huid met Exilis™!

Voordelen van een Exilis-behandeling

 • Geen operatie of verdoving nodig
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Geen hersteltijd of vervelende irritaties
 • Korte behandelingen
 • Veilig met CE- en FDA-certificaten en ervaren specialisten
Exilis_Ultra_360_PIC_Body-parts-face_EN100
Exilis_Ultra_360_PIC_Body-parts_EN100

De behandeling

De behandeling duurt niet lang, afhankelijk van het te behandelen gebied duurt 4 tot 30 minuten. Voor het beste resultaat in huidverstrakking raden we gemiddeld  tussen de 5 en 10 behandelingen aan. Tussen elke behandeling zitten 6 tot 14 dagen; in één maand ben je dus al klaar! De behandeling zelf is niet belastend en kan gewoon tussen al jouw andere afspraken worden ingepland. Bijvoorbeeld tijdens jouw lunchpauze of voordat je met vrienden gaat shoppen! Er is geen hersteltijd, dus na een bezoek aan Anthea Clinics ga jij gewoon weer door!

Huidverstrakking of preventief tegen huidveroudering

Deze behandeling in huidverstrakking kan bij iedereen vanaf 18 jaar en ouder uitgevoerd worden. Natuurlijk heb je op je 18e nog niet te maken met een verslapte huid. Maar je kunt op jonge leeftijd al wel preventief actie nemen om huidveroudering te vertragen. De Exilis™ is voor beide geschikt: als huidverstrakking bij een slappere huid, en preventief om huidveroudering nog even uit te stellen.

Resultaten

Na 2 behandelingen

Na 2 behandelingen

Na 3 behandelingen

Na 4 behandelingen

De Prachtige Resultaten van Exilis™ Huidverstrakking

Met Exilis™ mag je uitkijken naar minder rimpels, een stevigere huid en het afscheid nemen van overtollig vet. Het uiteindelijke resultaat zal 90 dagen na de laatste behandeling zichtbaar zijn, dit heeft er mee te maken dat cellen een cyclus van 90 dagen hebben om collageen en elastine aan te maken. Soms zie je al na de eerste behandelingen een verschil, maar meestal zie je pas echt grote verschillen na de laatste sessie. Over het algemeen zijn er vier behandelingen nodig, gevolgd door een vijfde "onderhoudsbehandeling." Deze vijfde sessie geeft je huid een welverdiende boost en verlengt het prachtige effect. Bereid je voor op een vernieuwde uitstraling met Exilis™!

Een behandeling met de Exilis™ zorgt ervoor dat het collageen weer wordt aangemaakt. Maar doordat het natuurlijke proces van huidveroudering gewoon doorgaat, neemt dat effect na enige tijd weer af. Om het bereikte resultaat langer te behouden, bieden we altijd de 5e Exilis-behandeling gratis aan. Daarmee boost je de huidverjonging en blijft de collageenaanmaak langer gestimuleerd!

Wat kost een Exilis-behandeling?

De kosten van een Exilis-behandeling in huidverstrakking zijn onder meer afhankelijk van de zone die aangepakt moet worden. De specialist zal je daar meer over vertellen tijdens het Intake gesprek. Wel geven we de 5e Exilis-behandeling gratis zodat het effect langer zichtbaar zal zijn. Meer over de kosten van onze behandelingen vind je door op de knop hieronder te klikken.

Veelgestelde vragen

Het BTL EXILIS SYSTEEM vertegenwoordigt een breed scala aan niet-invasieve procedures voor zowel de huid als vet op het hele lichaam, van top tot teen.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Anthea Clinics
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
GigiGigi
10:34 07 Mar 24
Wat een fijne kliniek, eindelijk eentje zonder poespas en die gewoon kijken naar jou en je onzekerheden. Ik kwam hier voor m’n wenkbrauwen maar inmiddels vertrouw ik Anthea en haar team alles toe.
Jacqueline PonsenJacqueline Ponsen
10:38 01 Mar 24
Ik ben zó blij met de resultaten! Ik lijk wel 10 jaar jonger!!! En krijg veel complimenten! Dank je wel Anthea!
Filipe BatágliaFilipe Batáglia
10:33 01 Mar 24
a pta pt
01:44 29 Feb 24
na 3 behandelingen duidelijk resultaat en aardige mensen.
Kim BosmanKim Bosman
09:22 27 Feb 24
Nu al na een tweede behandeling heel goed resultaat te zien. Ik ben heel enthousiast over Anthea clinics. Goede uitleg en een fijne sfeer. Zeker aan te raden.
Denise GlotzbachDenise Glotzbach
08:59 27 Feb 24
Ik ben zo blij met Anthea, de behandeling is ook fijn en geheel pijnloos, een heel ontspannen sfeer in de salon ik kom er graag! en o wat ben ik blij met het resultaat echt een aanrader! ♡♡♡♡
Chantal VosChantal Vos
15:28 21 Jan 23
Eerste behandeling had ik afgelopen donderdag. Anthea is zeer professioneel zorgt er ook goed voor dat je je op je gemak voelt. Nu 10 weken wachten en dan afspraak 2 en daarna 3. Na deze afspraken zal ik posten of het echt werkt. Alle verhalen klinken wel erg goed!
js_loader