Over mij

Mijn naam is Anthea en ik ben geboren en getogen in het Gooi. Toen ik precies midden in de crisis klaar was met mijn opleiding tot piloot en er toen geen enkel vooruitzicht was op een baan heb ik besloten om mijn eerste bedrijf te starten.

Ik ging wijn importeren en die verkocht ik via internet aan particulieren die tot 3 uur ’s nachts bij mij konden bestellen en zij hadden het dan binnen een uur in huis. Een paar jaar geleden heb ik dit bedrijf verkocht.

Vervolgens ben ik als General manager gaan werken bij een start up.
Dat vond ik zo ontzettend leuk dat ik besloot om dat te gaan combineren met mijn grootste passies, Gezondheid en beauty.

Toen ben ik de opleiding tot Hormoon Therapeut gaan volgen. Daarnaast ben ik ook begonnen met een medische basis opleiding plus om daarna Mesologie te gaan studeren.
Mesologie is een combinatie van oosterse en westerse geneeskunde en geeft inzichten in voeding, Ayurveda , leefstijl, kruiden en supplementen. Dit sluit voor mij perfect aan bij de hormoon therapie en mensen te helpen een gezond en gelukkig leven te helpen opbouwen.

Voor mij ontbrak er echter nog steeds een ding want ook schoonheid helpt je om gelukkiger te worden en ik vind het net zo belangrijk om voor je lichaam van binnenuit als van buitenaf te zorgen.

Heel toevallig kwam vlak na deze gedachte de fibroblast plasma skin tightening techniek op mijn pad. Hier was ik zo door overweldigd, de prachtige resultaten en de vele voordelen tegenover plastische chirurgie.
Dit was wat ik wilde doen!
Mijn plaatje was eindelijk compleet en ik kan nu alles combineren op de manieren waar ik achter sta en in geloof.

Ik werk voornamelijk met bedrijven en producten die organic en dierproef vrij zijn zowel in de supplementen die ik gebruik als in de huid producten. Hiermee onderscheid ik mezelf van de rest van de industrie.
Zelfs de skin tightening behandeling gaat op een natuurlijke wijze zonder chemische middelen. Het is het natuurlijke proces van herstel.

Ik vind het prachtig en ik ben dankbaar dat ik zo veel mensen mag helpen elke dag om de beste versie van zichzelf te worden.

DSC00456